اطلاعيه تاريخ ثبت نام و انتخاب رشته براي شركت در مرحله پذيرش دانشجو براساس سوابق تحصيلي ((سراسري، کاردانی به کارشناسی و دوره هاي كارداني نظام جديد )) بهمن 1400

پذیرش با سوابق تحصیلی سراسري (معدل کتبي ديپلم) در مقطع کارشناسی پیوسته

براساس مصوبات بيست و هفتمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 1400/08/25 مقرر گردید برای ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هايي که در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی سراسري سال 1400 تکمیل نگردیده، پذيرش براساس سوابق تحصيلي (معدل کتبي ديپلم) برای نوبت بهمن ماه صورت گیرد.

لذا به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شركت در این مرحله مي‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته به صورت اينترنتي از روز يکشنبه 1400/09/14 آغاز و تا روز شنبه 1400/09/20 ادامه خواهد داشت. لازم به توضیح است دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذيرش دوره مذکور همزمان با شروع ثبت نام از روز يکشنبه 1400/09/14 از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قابل دسترس خواهد بود.

پذیرش با سوابق تحصیلی (معدل کاردانی) در مقطع کارشناسی ناپیوسته

براساس مصوبات بيست و هفتمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 1400/08/25 مقرر گردید برای ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هايي که در آزمون کارداني به کارشناسي نا پيوسته سال 1400 تکمیل نگردیده، پذيرش براساس سوابق تحصيلي (معدل کاردانی) برای نوبت بهمن ماه صورت گیرد.

لذا به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شركت در این مرحله مي‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته به صورت اينترنتي از روز سه‌شنبه 1400/09/16 آغاز و تا روز دوشنبه 1400/09/22 ادامه خواهد داشت. لازم به توضیح است اطلاعیه تکمیلی به همراه جداول رشته‌های تحصیلی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی همزمان با شروع ثبت‌نام از روز سه شنبه 140/09/16 از طریق درگاه اطلاع رسانی این سازمان منتشر خواهد شد.

پذیرش با سوابق تحصیلی (معدل کاردانی) در مقطع کاردانی پیوسته

براساس مصوبات بيست و هفتمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 1400/08/25 مقرر گردید برای ظرفیت های خالی مانده رشته‌محل‌هايي که در آزمون دوره هاي كارداني نظام جديد دانشگاه فني و حرفه‌اي و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي- غيرانتفاعي سال 1400 تکمیل نگردیده، پذيرش براساس سوابق تحصيلي (معدل کل ديپلم) برای نوبت بهمن ماه صورت گیرد.

لذا به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شركت در این مرحله مي‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته به صورت اينترنتي از روز پنجشنبه 1400/09/18 آغاز و تا روز چهارشنبه 1400/09/24 ادامه خواهد داشت. لازم به توضیح است اطلاعیه تکمیلی به همراه جداول رشته‌های تحصیلی دانشکده‌ها و موسسات آموزش عالی همزمان با شروع ثبت‌نام از روز پنجشنبه 1400/09/18 از طریق درگاه اطلاع رسانی این سازمان قابل دسترس خواهد بود.