زمان ثبت نام پذیرفته شدگان رشته روانشناسی مقطع کارشناسی

ضمن عرض تبریک جهت قبولی در آزمون سراسری سال1399، لطفا نسبت به ثبت نام غيرحضوري از تاريخ 99/8/14 لغايت 99/8/16 اقدام نماييد. لازم به توضیح می باشد که ثبت نام به صورت کاملا الکترونیکی و غیرحضوری انجام خواهد شد و نیازی به مراجعه حضوری پذیرفته شدگان به دانشگاه وجود ندارد. برای ثبت نام و اجازه حضور در کلاس ها، پذیرفته شدگان عزیز باید تمامی مراحل ثبت نام الکترونیکی را با دقت کامل به اتمام برسانند. در صورت عدم اتمام مراحل ثبت نام، دانشجو مجوز حضور در کلاس های الکترونیکی را دریافت نخواهد کرد. در صورت وجود مغایرت میان مدارک بارگذاری  شده از طریق ثبت نام الکترونیکی با اصل آن ها، در هر مرحله از تحصیل، ثبت نام دانشجویان کان لم یکن تلقی شده و طبق مقررات با دانشجو رفتار خواهد شد. جهت دریافت فایل آموزشی نحوه ثبت نام و حضور در کلاس های الکترونیکی از روز دوشنبه مورخ 99/08/12 به وب سایت دانشگاه و یا کانال تلگرام مراجعه نمایید. (این اطلاعیه در حال بروز رسانی می باشد)