نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 99-98

نظر به مصوبه شورای آموزشی دانشگاه و در راستای اجرای بخشنامه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ برای کلیه مقاطع تحصیلی بصورت مجازی برگزار خواهد شد. دانشجویانی که امکان دسترسی به اینترنت ندارند می توانند درخواست کتبی خود جهت برگزاری آزمون به صورت حضوری را با ذکر مشخصات ( نام و نام خانوادگی، رشته و مقطع تحصیلی، شماره دانشجویی، ساعت و تاریخ امتحان، نام درس) حداکثر تا تاریخ ۹۹/۰۴/۰۳ به پست الکترونیکی VICE_LRD@shamsist.ac.ir ارسال نمایند. لازم به ذکر است که داشتن گواهی سلامت، قابل دریافت از سایت (www.salamat.gov.ir) شرط لازم برای شرکت در امتحانات حضوری می باشد.  مسئولیت عدم ارسال درخواست کتبی  برای آن دسته از دانشجویان در زمان مقرر به عهده خودشان می باشد. فایل آموزشی نحوه برگزاری آزمون آنلاین متعاقبا ارسال خواهد شد.

لازم به ذکر می باشد با توجه به اینکه لیست دانشجویان برای امتحانات غیرحضوری از طریق واحد انفورماتیک در سیستم آزمون مجازی بارگذاری می‌شود و لازمه این کار تهیه کارت آزمون می باشد لذا ضروری است کلیه دانشجویان حداکثر تا مورخه 99/04/02 نسبت به تهیه کارت آزمون اقدام نمایند. تا مشکلی در اخذ آزمون پیش نیاید. تاکید میگردد که مسئولیت هر گونه عواقب ناشی از عدم اقدام در مهلت مقرره به عهده خود دانشجو خواهد بود.

در صورت هر گونه ابهام یا سوال  با شماره تلفن ۳۳۸۶۳۴۷۴ تماس حاصل نمایید

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه