برگزاری کلاس های آموزشی به صورت غیرحضوری

ضمن عرض سلام و آرزوی سلامتی و موفقیت در سال جدید برای همه دانشجویان عزیز، به اطلاع می رساند نظر به تصمیم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کلاس های آموزشی دانشگاه ها تا اطلاع ثانوی به صورت غیرحضوری(مجازی) برگزار خواهد شد. به‌ همین دلیل از دانشجویان عزیز خواهشمند است از تاریخ ۹۹/۰۱/۱۶ با مراجعه به وب سایت دانشگاه به نشانی www.shamsist.ac.ir  از قسمت آموزش مجازی و با توجه به دروسی که انتخاب واحد نموده اند، در کلاس های مجازی این دانشگاه حضور بهم رسانند. حضور در کلاس های مجازی الزامی بوده و در نیمسال تحصیلی لحاظ خواهد گردید؛ ضمنا حضور و غیاب توسط استاد مربوطه صورت خواهد گرفت. راهنمای استفاده از کلاس های فوق پس از ورود به سامانه آموزش مجازی به صورت فایل PDF در قسمت پشتیبانی دانشجویان قابل دسترس می باشد. فایل آموزش تصویری هم تا تاریخ ۹۹/۰۱/۱۷ در سامانه بارگذاری خواهد شد. ضمنا جهت ورود به سامانه آموزش مجازی  نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور کد ملی دانشجویان می باشد.