ثبت نام بدون آزمون در مقطع کارشناسی پیوسته

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با تكميل ظرفيت رشته‌هاي تحصيلي صرفاً با اعمال سوابق تحصيلي برای بهمن 1397،  در رشته های حسابداری، علوم ورزشی، مدیریت بازرگانی و جفرافیا در مقطع کارشناسی پیوسته

با توجه به درخواست بسیاری از داوطلبان مبني بر  پذيرش در رشته‌هاي تحصيلي صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي آزمون سراسري سال 1397، بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقمند به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي این دانشگاه می رساند جهت ثبت نام با به همراه داشتن مدارك ذيل از تاريخ 97/11/10 لغايت 97/11/15 به این دانشگاه مراجعه نمايند.

مدارك مورد نياز:

1- اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم چهارساله نظام قديم با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.

2- اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم نظام جديد با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش.

3- اصل و يا گواهي مدرك پيش‌دانشگاهي با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.

4- گواهي اخذ مدرك كارداني براي آن دسته از دارندگان مدرك ديپلم نظام جديد كه فاقد مدرك پيش‌دانشگاهي مي‌باشند.

5- اصل شناسنامه و 2 برگ كپي از صفحات آن.

6- اصل كارت ملي و 2 برگ كپي از آن.

7- شش قطعه عكس 4×3 تهيه شده در سال جاري.

8- مدرك نظام وظيفه براي برادران مشمول.

تذکرات لازم:

1- كليه متقاضيان مي‌بايست حداكثر تا تاريخ 97/11/30 داراي مدرك ديپلم كامل متوسطه نظام قديم (دوره چهارساله) يا پيش‌دانشگاهي بوده باشند.

2- هر داوطلب منحصراً مي‌تواند در يك گروه آزمايشي و يك كدرشته محل متقاضي شود. بديهي است در صورت ثبت‌نام داوطلب در دو كدرشته و يا در دو مؤسسه، اطلاعات وي از بانك اطلاعات پذيرفته‌شدگان يكي از موسسات بر اساس ضوابط سازمان سنجش آموزش کشور حذف خواهد شده و هيچگونه اعتراضي در اين خصوص پذيرفته نخواهد شد.

3- داوطلبان مي‌بايست در زمان ثبت‌ اطلاعات در سامانه مربوط از طريق این دانشگاه، در خصوص كدرشته مورد علاقه خود دقت و توجه لازم را بعمل آورند. بديهي است پس از ثبت، كدرشته محل ثبت شده براي داوطلبان قابل تغيير و يا تعويض نيست.

5- كليه متقاضيان «مرد» مي‌بايست در زمان ثبت‌نام و شركت در اين مرحله از پذيرش دانشجو، از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.

6- پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذيرفته شده مشروط تلقي مي‌شوند و شروع به تحصيل آنان تا زمان تاييد نهايي سازمان سنجش آموزش کشور بصورت مشروط خواهد بود.