ثبت نام بدون آزمون در مقطع کارشناسی پیوسته

پيرو اطلاعيه مورخ 97/10/13 و همچنين انتشار دفترچه راهنماي ثبت‌نام در تاريخ 97/11/17، بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شركت در پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي آزمون سراسري مهر ماه سال 1398 موضوع قانون سنجش و پذيرش دانشجو در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي مصوب 92/06/10 مجلس محترم شوراي اسلامي و مصوبات پانزدهمين و شانزدهمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 8 و 12 دي‌ماه 1397 مي‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته براي گزينش در رشته‌هاي تحصيلي که پذيرش در آنها صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) صورت می‌پذیرد منحصراً به صورت اينترنتي از روز دوشنبه مورخ 97/12/20 آغاز و در روز چهارشنبه مورخ 98/06/06 پايان مي‌پذيرد.

دفترچه راهنماي ثبت‌نام و جدول كدرشته محل هاي مربوط به پذيرش فوق از تاريخ 97/11/17 بر روي پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفته است. لذا کلیه داوطلبان و متقاضيان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرايط مندرج دفترچه راهنماي مربوط براي پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در روزهاي فوق به پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش کشور به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تكميل فرم انتخاب رشته (حداكثر 100 كدرشته) به روش اينترنتي، اقدام نمايند.

تكاليف‌، مدارک لازم و مراحل ثبت‌نام اینترنتی

داوطلب‌ متقاضي‌ شركت‌ در پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل کتبی ديپلم) بايد يكايك‌ اقدامات‌ زير را به‌ موقع‌ و در مهلت‌ مقرر انجام‌ دهد:

1- مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور.

2- دريافت دفترچه راهنماي ثبت‌نام از طريق پايگاه اطلاع رساني سازمان و مطالعه آن.

3- تهيه فايل عكس اسكن شده داوطلب بر اساس توضيحات مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام.

4- ثبت‌نام وانتخاب رشته از طریق سایت اینترنتی سازمان در زمان مقرر (97/12/20 لغايت 98/06/06).

تذكرات لازم:

1- اخذ ديپلم نظام آموزشي جديد 3-3-6 حداكثر تا تاريخ 98/05/31، دارا بودن مدرك پيش‌دانشگاهي و يا اخذ مدرك پيش‌دانشگاهي حداكثر تا تاريخ 98/06/31 و يا دارا بودن ديپلم نظام قديم و يا مدرك كارداني (با تاريخ اخذ حداكثر تا 98/06/31) براي كليه داوطلبان الزامي است.

2- دارندگان ديپلم فني و حرفه اي و كاردانش نظام قديم هنرستان كه فاقد مدرك پيش دانشگاهي و يا مدرك كارداني مي باشند حق ثبت نام و شركت در اين مرحله را ندارند و در صورت ثبت نام و انتخاب رشته بعنوان متخلف شناخته شده و برابر ضوابط با آنان برخورد خواهد شد.

3- نظر به اينكه گزينش دانشجو در اين مرحله بر اساس سوابق تحصيل (معدل كتبي ديپلم)، صورت خواهد گرفت؛ لذا كليه متقاضيان(ديپلمه هاي نظام آموزشي 3-3-6 ، نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي، نظام قديم چهارساله دبيرستان و همچنين ديپلمه هاي فني و حرفه اي و كاردانش نظام قديم هنرستان كه داراي مدرك پيش دانشگاهي و يا كارداني مي باشند) بايستي معدل كل و يا معدل كتبي خود را بصورت صحيح در تقاضانامه ثبت‌نام اينترنتي درج نمايند. داوطلبان توجه داشته باشند در صورت مغايرت معدل كل و يا معدل كتبي واقعي با معدل كل و يا معدل كتبي اعلام شده در تقاضانامه ثبت نامي، از ثبت‌نام پذيرفته شدگان ممانعت بعمل آمده و قبولي آنها لغو مي گردد.

تبصره1: داوطلبان نظام آموزشي جديد 3-3-6 پس از ثبت نام در اين مرحله از پذيرش لازم است، پس از دريافت مدرك ديپلم حداكثر تا تاريخ 98/05/31، با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش كشور نسبت به درج معدل كتبي ديپلم خود در تقاضانامه ثبت نامي اقدام نمايند.

تبصره2: داوطلبان ديپلم فني و حرفه اي و يا كاردانش نظام آموزشي جديد 3-3-6 و ديپلمه هاي فني و حرفه اي و كاردانش نظام قديم هنرستان كه داراي مدرك پيش دانشگاهي و يا كارداني مي باشند و فاقد معدل كتبي ديپلم هستند، بايستي معدل كل ديپلم متوسطه خود را عيناً در بند 16 تقاضانامه اينترنتي ثبت نام درج نمايند.